Onze site is beveiligd met SSL

Onze site voldoet aan alle eisen van de autoriteit consument en markt en wij gaan met al uw ingevoerde gegevens om volgens de wet bescherming persoons gegevens.

Derhalve worden alle door u en ons via de site verstuurde gegevens en informatie via SSL verstuurd. De gegevens worden versleuteld en zijn daardoor niet door internetcriminelen te misbruiken. Uw gegevens zijn dus volledig veilig bij onze site. Dit kunt u zelf controleren door te kijken of u het groene slotje en de vermelding https:// bovenaan de adresbalk ziet, dit is voor u een extra ingebouwde zekerheid dat u op onze web shop met een gerust hart uw bestelling kunt doen. Controleer bij uw bestelproces / betaalproces of het groene slotje zichtbaar is: dit verzekerd u als klant van een gegarandeerd veilige bestelling!!

                           

Betalen

Via onze site kunt u kiezen uit een aantal betaalmogelijkheden.

Onze site voldoet aan de eisen van de Autoriteit Consument & Markt en is gecontroleerd door onze payment provider Mollie

 


 

Ideal

Als u internetbankieren van ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank heeft kunt u direct gebruik maken van iDEAL, u hoeft zich hiervoor niet aan te melden.

bank

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
  • Controle en overzicht op de betaling

Hoe werkt iDEAL?

Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen, vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling betaald is.

 


 

Vooruitbetalen | Bankoverschrijving Nederland

Bij deze optie ontvangt u, na het plaatsen van uw bestelling, direct een bevestigings e-mail met uw persoonlijke ordernummer, de prijs en de betalingsinstructies.  U dient eerst te betalen alvorens uw bestelling zal worden verzonden.

Let op: vergeet bij de betaling niet uw persoonlijke bestelnummer op te geven!  

 


 

Vooruitbetalen | Bankoverschrijving België

Vooruit betaling vanuit België werkt hetzelfde als vooruit betalen vanuit Nederland, behalve dat u gevraagd kan worden naar ons IBAN en/of BIC nummer. U dient eerst te betalen alvorens uw bestelling zal worden verzonden.

Houdt er rekening mee dat een overschrijving vanuit België in de regel circa 2 tot 3 werkdagen duurt. Wij doen onze best om uw bestelling zo spoedig mogelijk te verwerken.  

Let op: vergeet bij de betaling niet uw persoonlijke bestelnummer op te geven!